Trke i testiranja

Hamilton: Bolid je sve gori

Sedmostruki svetski šampion je bio potpuno deprimiran nakon slobodnih treninga u Montrealu.

„Manje-više sličan petak kao i svi ostali za nas. Probali smo više stvari uključujući eksperimentalni pod koji nije funkcionisao. Generalno, sve što radimo na ovom bolidu izgleda da ne funkcioniše tako da pokušavamo sa različitim podešavanjima. Ja i George smo imali mnogo različitih podešavanja na drugom treningu samo da bi videli da li jedan način funkcioniše, a drugi ne. Sačekaću da čujem kako se šta on misli, ali za mene je današnji dan bio katastrofa. Kao da auto postaje sve lošiji što više radimo na njemu. Ne znam. Nastavićemo da rase trudimo, ali to je što je. Mislim da je ove godine ne možemo mnogo toga da popravimo. Moraćemo jednostavno da izdržimo i naporno radimo na konstrukciji boljeg bolida za sledeću sezonu. Popravićemo ovo bar do kraja sledeće godine. Nadam se da to neće biti nešto što će me sprečiti da se duže trkam, ali vreme će pokazati“, izjavio je razočarani Hamilton.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Komentara

  • Neverovatno je koliko je covek besraman – sigurno da auto nije najbolji moguci, ali ga Rasel razbija sa ozbiljnom u istom bolidu.

  • Totalno nejasno zašto ne vratite verziju bolida sa prvog testiranja u Barseloni. I lud vidi da ovo nevalja samo vi forsirate. Pa i Aston Martina od kako je kopirao Red Bull u prvih 10 je na kvalifikacijama u Azerbejdžanu i sada u Kanadi

Ostavi komentar