Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Gazzetta dello Sport: Ferrari nije uspeo da iz Red Bulla dovede Enrica Balba i Pierra Wachea

Pierre Wache, Enrico Balbo, Red Bull, Testiranje Bahrein 2023. / Mark Thompson/Getty Image /Red Bull Content Pool

Italijanski tim pokušava da ojača svoju strukturu.

Od dolska Fredrica Vasseura u Maranelo za sada je poznato da su baš odatle otišli Davide Sanchez koji će karijeru nastaviti u McLarenu a da je i za put već spreman i Laurent Mekies koji će postatit deo AlphaTurija.
Po pričama iz padoka, Ferrari pokušava da u svoje redove dovede Enrica Balba i Pierra Wachea, ali po navodima Gazzetta dello Sporta ovaj dvojac ne želi da napusti Red Bull. Ovaj italijanki list piše da je šef aerodinamičkog odelenja tima iz Milton Kinsa posle par razgovora rešio da onstane tu gde jeste, dok sa druge strane i direktor performansi ovog tima nema želju da promeni sredinu.

Ipak, ovo nije kraj Ferrarijevih pokušaja da ojača svoj tim pa će pokušati da dovede još ljudi. Tako je sada izašla i priča da je tim iz Maranela ranije pokušavao do dovede i Dana Fallowsa iz Red Bulla koji je posle određenih pregovora rešio da odbije ponudu Ferrarija i pređe u Aston Martin.

Za sada još uvek nema zvanične potvrde ove informacije.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply