Gasly doneo jedan bod AlphaTauriju u Portugalu

Lars Baron/Getty Images/redbullcontentpool.com

Francuski vozač trku na stazi Portimao završio je na desetom mestu.

“Iskreno, bilo je jako teško danas, nije ono gde smo želli da budemo, ali to je ono što smo i očekivali. Mučili smo se tokom celog vikenda, jedva smo uspeli da uđemo u Q3 pa tako ovaj jedan poen je pozitivna stvar. Bio sam srećan startom trke, uspeo sam da pratim Leclerca, ali mi je falilo tempa. Na kraju lepo je što sam uspeo da obiđem Carlosa za poslenji bod. Mislim da će nam staza u Barseloni više odgovarati, pa se nadam i boljim performansama za koji dan.” kazao je Pierre Gasly.

“Bio je težak dan, nisam imao prijanjanja na početku pa tako ni tempa. Mučio sam se sa balansom tokom celog vikenda, ali ni uslovi nisu pomogli, ali je za sve bilo isto. Moramo da analiziramo podatke kako bi videli šta to nije radilo u Portugalu kako bi se što bolje spremili za Španiju.” dodao je Yuki Tsunoda.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar