F1 treba da vrati Nemačku na kalendar zbog interesovanja za Schumachera

Šef ekipe Haas Guenther Steiner kaže da F1 treba da vrati Nemačku na kalendar usled velikog interesovanja za Micka Schumachera.

Poslednja VN Nemačke je vožena 2019. na Hokenhajmu, dok smo prošle sezone imali VN “Ajfel” na Nirburgringu usled problema sa kalendarom izazvanih pandemijom koronavirusa.

Ove godine neće biti trke na Nemačkom tlu, ali je šampion Formule 2 Mick Schumacher i sada vozač ekipe Haas, dodatno povećao interesovanje za F1 u toj zemlji.

“Bilo bi dobro kada bi smo se trkali u Nemačkoj. Ipak, već imamo kalendar sa 23 trke, ali nadam se da bi smo u bližoj mogućnosti mogli da se vratimo tamo i to sa imenom Schumacher na gridu. To je veoma dobro tržište i interesovanje je odlično”, izjavio je Steiner.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar