F1 odbacila mogućnost otkazivanja uličnih trka

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Već sada pojavili su se neki navodi da bi ulične trke u 2021. mogle biti otkazne.

Pandemija korona virusa prošle godine napravila je velike probleme organizatorima šampionata, ali izgleda da bi stvari mogle da se ponove i u 2021. Formula 1 je prezentovala kalendar od 23 trke, što svakako u ovom vremenu predstavlja pravi logistički izazov, pa tako se stvara sumnja da bi već sada neke trke mogle biti otkazane.

Najviše problema imaju ulični događaji, jer za njih je potrebna veća priprema za samo postavljanje staze a ona traje nekoliko nedelja. Jedan od razloga za odlaganje VN Australije bila je upravo sama priprema Albert Parka, pa se postavlja pitanje da li će trke u Monaku, Bakuu, Singapuru i Džedi biti spremne.

“Mi smo objavili detalje revidiranog kalendara za 2021. godinu i više neće biti nikakvih promena.” kazao je izvor iz Formule 1 za RaceFans.net. “Špekulacije da se ulične trke neće održati uopšte nisu tačne.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar