Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Domenicali se sastao sa predstavnicima Hyundaija?

Za sada spominju se puno proizvođača koji se raspituju za ulazak u najbrži cirkus.

Helmut Marko je samo pre neki dan potvrdio da su oni započeli pregovore sa Hondom o novoj saradnji a ovom u prilog ide i činjenica da su obe strane ojačale veze i pred VN Japana, pa će tako logo japanske kompanije opet biti vidljiv na bolidima iz Milton Kinsa i Faence. Sa druge strane u oko upala je i vest da su posle razlaza za Porscheom Red Bull kontaktirali i neki drugi proizvođači.

Sada Auto, Motor und Sport piše da je to bili Hyundai i Ford koji možda traže svoj način da dođu do grida. Postoje i određene indicije da se i prvi čovek šampionata Stefano Domenicali već susreo sa koreanskim proizvođačem koji već dugo vreme razmatra da dođe u najbrži cirkus. Pošto je Formula 1 postala popularna u SAD, gde ćemo naredne sezone imati čak tri trke logično je da je Ford počeo da se raspituje za uslove za ulazak.

Šta će sve od ovoga na kraju biti, ostaje da vidimo.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar