Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

De Vries: Imao sam privilegiju da treniram sa Novakom Đokovićem

Ovaj Holanđanin trenutno je dosta tražen na tržištu vozača.

Posle odličnih performansi na VN Italije, gde je u subotu uskočio da zameni bolesnog Alexandera Albona, Nyck de Vries je odmah uspeo da uhvati dobar ritam i na kraju zabeleži deveto mesto na trci i tako pobedi i svog timskog kolegu. Ipak, ovaj poziv došao je iznenada zbog čega je on bio fizički nesperman pa je tako na kraju morao da uz pomoć mehaničara izađe iz bolida jer su ga ramena dosta bolela.

Tako je Holanđanin nastavio svoj rad u terentani kako bi popravio svoju formu a tamo je imao prilke da radi sa na jednim od najboljih tenisera na svetu.

“Samo što sam izašao iz teretane gde sam imao privilegiju da treniram pored Novaka Đokovića. Radio sam na jačanju mog vrata i dodatnih stvari, ali bilo je dobro. Moja ramena su bolje, odnosno ona su se brzo vratila u normalu posle trke. Neću da se žalim, tačno je da sam subotu, nedelju i ponedeljak živeo u oblacima. To su bila lepa vremena.” kazao je de Vries za AutoHebdo.

Za sada još uvek nema novihn informacija po pitanju njegove karijere ali dosta se priča da je ovaj Holnađanin na pragu dolaska u AlphaTauri.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply