Daimler čini sve kako bi Vettela doveo u Mercedes

Planet-f1.com

Jedna od kompanija koja je osnivač Mercedesa želi da dovede Sebastiana Vettela među svoje redove.

Budućnost ovoga Nemca jedna je od glavnih tema u padoku, pošto je on zajedno sa Ferrarijem objavio da na kraju sezone okončavaju svoju saradnju. Posle toga Vettel je doveden u vezu sa McLarenom, ali je to mesto pripalo Danielu Ricciardu pa je tako za sada slobodna garaža trenutno nalazi u Renaultovom timu. Ipak, Mercedes još nije potvrdio svoju vozačku postavu za 2021. a Lewisu Hamiltonu i Valtteriju Bottasu na kraju godine ističu važeći ugovori, što se otvara mogućnost za dolazak i Sebastina Vettela.

Akreditovani novinar od strane FIA-e Giuliano Duchessa, navodi da je Mercedes pokazao interesovanje za svog sunarodnika.

“UO Daimlera čini sve kako bi potpisali Vettela za 2021. Sa druge strane Toto Wolff je malo smirio situaciju jer je njima najvažniji novi ugovor sa Lewisom Hamiltonom koji se sa druge strane zalaže za ostanak Valtterija Bottasa.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *