Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Carey: VN Velike Britanije ostaje u kalendaru

at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Saturday 17 September 2016.

Od juče Formula 1 uzlai u novu post Ecclestonovu eru a novi izvršni direktor uvjerava sve navijače sa ostrva kako će trka ostati u kalnedaru.

Trka za VN Velike Britanije dovedena u pitanje i stavljena na tanak led u onom trenutku kad je vlasnik Silverston kompleksa britanski automoto klub, potvrdio da razmatra opciju otkazivanja događaja u F1 šampionatu, a sve radi finansijske neisplativosti. Ali,novi čovjek zadužen za organizaciju čvrsto garantuje kako ova istorijska trka neće nestati iz kalendara:

“Mi ćemo imati trku za VN Velike Britanije.” rekao je Carey za BBC Sport. “Temelj ovog sporta je zapadna Evropa. Želimo da tako i ostane i čak želimo da nastavi da raste. Sigurno da je tu i pregovaračka dinamika koja mora da postoji, ali mi želimo zdrav odnos sa našim promoterima. Nastojim da naši budući događaji budu i veći i bolji. Sigurno je da F1 mora rasti do svog punog potencijala.”

(Diskusija)

Leave a Reply