Vesti

Brown: Herta ima dobre šanse da se nađe na gridu, Ricciardo ima ugovor za 2023.

Ime ovog Amerikanca se sve više spominje u kombinacijama za vozačko mesto.

IndyCar vozač Colton Herta važi za jednog od glavnih kandidata koji bi mogao dođe u Formuli 1, ali za sada on još uvek nema mesta u nekom timu. Izgleda da je ovaj Amerikanac prva opcija za vozača ukoliko bi se dozvolio ulazak Michaelu Andrettiju, ali za sada ovaj projekat je još na čekanju. Takođe, Herta se spominje kao i zamena za Daniela Ricciarda koji ima već teške dve godine u Mclarenu, osim pobede na VN Italije. Brown je jednom već izjavio da je mesto Australijanca u timu ugroženo ali sada izgleda da to možda i nije slučaj.

“Ne vidim da će u 2023. biti prilike za nekog drugog.” kazao je šef tima iz Volkinga u intervjuu za Sports Business Journal kada je odgovorio na pitanje može li da Colton Herta da zameni Daniela Ricciarda.

“On ima potencijala. Ako pogledate njegove rezultate u IndyCaru on je ekstremno brz. Bio je Landov timski kolega još pre mnogo godina i Lando ima dobro mišljenje o njemu. Ima dobre šanse da postane veoma dobar F1 vozač. Zbog toga ga testiramo ali kada dođe vreme i kada se zvezde pogode Colton će pokazati da je veoma sposoban. Ja njega vidim u Formuli 1, da li u McLarenu ili nekom drugom timu.” dodao je Zak Brown.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar