Vesti

Alpine: Ciljamo da napravimo najbolji bolid ikada za 2022.

Novoimenovani izvršni direktor Alpine Laurent Rossi kaže da je trenutni bolid dostigao limit i da je sav fokus na 2022.

Renault je prošle godine dobro razvijao bolid i bili su u usponu forme na kraju sezone. Međutim, sa pravilima koja su ove godine uglavnom zamrznuta, ekipa je dostigla limit koncepta sa kojim se takmiči.

Moramo da izvučemo maksimum iz ovog bolida pošto je njegov razvoj-manje više na limitu. U isto vreme moramo potpuno da budemo fokusirani na budućnost i bolid za 2022. Želimo da imamo najbolji bolid na gridu kada počne nova era.

Tim ljudi koji radi u Enstonu se dosta promenio u prethodnih nekoliko godina. Svi su spremni i promene su uvek dobra stvar. Prilično sam siguran da će novi majonez biti dobrog ukusa sledeće godine. Mi smo Francuzi i znamo po nešto o majonezu! Imamo jasan plan. Kada sam došao, imao sam dug razgovor sa Marcinom, koji mi je predstavio prilično jasan put koji će tim imati u narednim godinama”, izjavio je Rossi.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar