AlphaTauri predstavio AT02

Italijanski tim je putem prenosa na internetu prikazao novi bolid i nove boje za 2021.

Novi bolid je jasna evolucija prošlogodišnjeg, pa tako u oči najviše upada nova kolor šema. Donja polovina bolida je bela, a gornja tamno plava. U neku ruku, boje sada po malo podsećaju na one koje je koristio Williams u periodu od 2010. do 2013. Ono što takođe odskače od onoga na šta smo navikli su bele felne.

Tim naravno nije propustio da tokom prenosa maksimalno promoviše i AlphaTauri modni brend, pa je viđena i virtualna modna revija.

“Spreman sam da preuzmem ulogu lidera ove godine. Yuki je veoma brz vozač i i svakako će nam pomoći da dodatno napredujemo. Zajedno ćemo raditi na ostvarenju tog cilja. Verujem da je prošla sezona bila možda i najbolja u istoriji ekipe. Bili smo konstantni sve vreme, razvoj je išao dobro i pripreme za trkački vikend su bile na drugom nivou. Uvek želim više i verujem da možemo da budemo bolji u 2021.”, izjavio je Pierre Gasly.

Pored Gaslyja, ove sezone će boje italijanskog tima braniti najbolji novajlija Formule 2 iz 2020, Yuki Tsunoda.

“Imao sam tu sreću da sam proveo neko vreme sa timom pre ove sezone i spreman sam da razvijem dobar odnos sa svima i da učim. Svakako očekujem da najviše znanja upijem od Pierrea, koji je neverovatan talenat. Moj glavni cilj je da se što brže adaptiram i donesem rezultate. Jedva čekam da sezona počne”, rekao je Yuki Tsunoda.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar