Alpha Tauri: Odlična trka za nas

Gasly je logično bio zadovoljan svojim ostvarenjem, a prikazanim je bio zadovoljan i Kvyat i pored odustajanja.

„Sedmo mesto je sjajan rezultat. Nismo ga očekivali, pogotovo što tajming izlaska prvog sigurnosnog vozila na stazu nije išao nama na ruku. Morao sam da se probijam napred, imao sam sjajne duele sa Vettelom, Strollom i Giovinazzijem. Ne događa se često da budete u prilici da preteknete Ferrari sa spoljne strane i uživao sam u trenutku. Osećaj u bolidu je dobar i znamo šta možemo da popravimo u narednim nedeljama“, izjavio je Gasly.

„Mislim da je trka bila dobra i pored toga što sam odustao. Start je bio dobar, tempo isto. Napravio sam nekoliko preticanja i bili smo na dobrom putu da ostvarimo željeni rezultat, ali sam onda iznenada izgubio zadnji deo u krivini 10. Prvo sam krivio sebe je, jer sam tako navikao, ali nakon što smo pogledali snimak, jasno je da je došlo do mehaničkog kvara i to ćemo morati da ispitamo. Šteta je jer smo mogli do bodova, ali pokušaćemo ponovo sledeće nedelje“, rekao je Kvyat.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *