Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Alonso o produženju ugovora sa Aston Martinom: Ova odluka bila veoma laka

Fernando Alonso, Aston Martin, VN Abu Dabija 2023. / Aston Martin F1 Media Centre

Britanski tim danas je objavio da će Španac ostati sa njima i u narednim godinama.

Aston Martin potvrdio je da je produžio ugovor sa Fernandom Alonsom, koji je ujedno bio i njihova prva opcija. I pored toga vozač iz Ovijeda potvrdio da je razgovarao i sa ostalim ekipama ali je odlučio da ostane tu gde jeste.

Mike Krack, Fernando Alonso, Aston Martin, Silverston / Aston Martin Media Centre

“Ja jesam pričao i sa ostalima.” kazao je Fernando Alonso za Gpblog. “To je normalno kada su pregovori u toku. Morao sam posle toga da sve izvagam. Gledao sam i tržište. Slušao sam i ostale. To je normalna procedura i mislim da je fer da se saslušaju svi predlozi kada se gledaju opcije na tržištu. U mojoj glavi, Aston Martin je bio logičan potez i na kraju i najbolji. Ostali pregovori bili su u početnoj fazi i nisam iz njih mogao da izvlačim druge zaključke. Možda je za tako nešto trebalo više vremena, ali Aston Martin pokazao je jasnu želju kao i ja, tako da je ova odluka bila veoma laka.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Zapratite našu Facebook stranicu i X nalog i pridružite se diskusijama na našem novom DISCORD serveru.

2 Comments

  • Najbolje za njega , Mercedes je glupost šta bi dobio i da je potpisao za njih pa Hamilton je pobegao. Od 2026 dokazi Honda i valjda će i Aston Martin biti konkurentan

Leave a Reply