ZVANIČNO: Grosjean i Magnussen potvrdili da napuštaju Haas na kraju sezone

Francuski i Danski vozač ovu informaciju objavili su preko društvenih mreža.

Romain Grosjean potvrdio je informaciju koja se već neko vreme provlačila po padoku a to je da će američki tim ovog vikenda prezentovati potpuno novu vozačku postavu.

“Poslednje poglavlje je završeno i knjiga je spremna. Ja sam bio u Haasu od njihovog prvog dana. Pet godina u kome sam prošao puno uspona i padova, zabeležio sam 110 poena u 92 trka, ali je ovaj put i te kako vredeo. Puno sam naučio i poboljšao sam se i kao i vozač i kao čovek.” pisao je u objavi Romaina Grosjeana. “Nadam se da sam pomogao ljudima da se i oni poboljšaju. To je najverovatnije moj najveći ponos, čak i više od nekih ludih trka kao što je to bilo u 2016. ili četvrto mesto na VN Austrije u 2018. Želim timu sve najbolje u budućnosti.”

Sličnu stvar učinio je i Kevin Magnussen.

“Ova 2020. godina biće moja poslednja sa timom Haasa. Proveo sam lepo vreme sa timom i to je bila dobra avantura. Biti deo sasvim novog tima je svakkao izazov i uživao sam u svakom trenutku. Taj užitak mi je dao dodatno iskustvo. Načinilo me je boljim vozačem.” napisao je Magnussen na Tviter profilu. “Želim da se zahvalim Geneu i Gunteru kao i svima u timu na lojalnosti u poslednjih nekoliko godina. Radim na mojim daljim planovima i nadam se d aću uskoro moći da ih objavim. Ostalo je još šest trka i učiniću sve kako treba da bi na lep način zaokružio ovu priču.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar