Vesti

ZVANIČNO: Aston Martin zadržava Vettela i Strolla za 2022.

Poslednjih dana se pojavilo dosta ludih glasina oko postave Aston Martina za 2022. ali je sada sve jasno.

Britanski tim je jutros potvrdio da će zadržati istu vozačku postavu za sledeću sezonu. Prethodnih danas e pisalo da Vettel možda više nije zainteresovan da vozi u Formuli 1 i sa njegovim mestom se povezivalo nekoliko vozača.

Ipak, glasine iz tima su govorile da su svi zadovoljni i da se samo čeka trenutak da se sve objavi.

Tako će Lance Stroll započeti svoju šestu sezonu u Formuli 1 i uzbuđen je što će nastaviti svoj put sa timom, koji ove godine ipak nije ispunio ciljeve: „Sledeće sezone započinjem svoju šestu godinu u Formuli 1 i ponovo ću biti uz Sebastiana. Mi smo zajedno započeli da gradimo ovaj tim i jedva čekam da nastavimo našim putem i sledeće sezone. Nismo ove godine ostvarili ono što smo želeli, ali je to samo pojačalo našu želju za uspehom sledeće godine“, izjavio je Lance Stroll.

Njegov timski kolega Sebastian Vettel je jednako uzbuđen i očekuje mnogo od novih pravila koja dolaze sledeće sezone.

„Radujem se trkanju u novoj generaciji F1 bolida. Izgledaju potpuno drugačije i novi tehnički pravilnik bi trebalo da nam omogući bolje trkanje. Uzbudljivije trke su odlična vest, kako za vozače, tako i za publiku. Promene su velike i svi krećemo od nule. To je prilika za naš tim, koji i dalje raste i jedva čekam početak nove sezone“, rekao je Vettel.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply