Vesti

Wolff: U 2024. imaćemo pet timova koji će da se bore za pobede

Mercedes F1 Media Centre/Steve Etherington

Šef Mercedesa veruje da će nova pravila biti sve bolja u narednim sezonama.

Mercedes nije na najbolji način započeo ovu sezonu u kojoj su bolidi krojeni po novom tehničkom pravilniku, ali je nemački tim uspevao da se postepeno oporavi, nađe ritam i zabeleži sve bolje rezultate. Zbog toga Austrijanac na čelju Mercedesa veruje da će Lewis Hamilton i George Russell moći da se 2023. bore ze pobede.

Za sada samo su Red Bull i Ferrari uspeli da se popnu na najviši deo pobedničkog postolja, ali ovom cilju je i Mercedes sve bliži.

“Rano je za bilo kakve procene. Mislim da pravilo o ograničenju budžeta ovde će odigrati veliku ulogu. Za dve godine imaćemo pet timova koji će biti u poziciji da pobede a kasnije možda još tri.” kazao je Toto Wolff za La Gazzetta dello Sport.

On je dodao da je McLaren u veoma dobroj poziciji, jer će pravilo o ograničenju budžeta sprečiti vodeće timove da se brže razvijaju.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

Ostavi komentar