Vesti

Wolff: Svi vozači složni da je poskakivanje problem, osim Alonsa

twitter.com/AlpineF1Team

Trka u Azerbejdžanu bila je veoma bolna za neke vozače.

Svima je poznato da nova konfiguracija bolida proizvela jedan veliki fenomen a to je poskakivanje bolida. Timovi su od početka sezone pokušavali ovo da reše, nekima je na momenat to pošlo za rukom ali su se stvari pogoršale na stazi u Bakuu koja ima veoma duge pravce. Odmah posle trke u Azerbejdžanu mogli smo da vidimo Lewisa Hamiltona kako je jedva izašao iz bolida a ništa bolje nije bilo ni Danielu Ricciradu koji se žalio na bolove kada je davao izjave za medije.

Kako prenosi novinar Auto Moto und Sporta Tobi Gruner, novinari britanskog Sky Sporta F1 upitali su šefa Mercedesa šta da se uradi protiv ovog poskakivanja kako bi se zaštitili vozači na šta je Toto Wolff odgovorio:
“Svi vozači su se našli i složili da je ovo problem – svi osim jednog: Alonsa.”

 

Španac je posle trke u Barseloni preko timskog radija izjavio da mu poskakivanje nije problem, ali se on zvanično nije obratio povodom ove situacije.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar