Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Wolff: Stvari izgledaju mnogo bolje nego u Bakuu

George Russell. Merecdes, VN Majamija 2023. / Merecdes AMG F1 Media Centre/LAT Images

Šef nemačkog tima može biti zadovoljan performansama na početku vikenda u Majamiju.

Vozači Mercedesa zabeležili su prva dva mesta na prvog treningu na stazi u Floridi, ali na drugom nisu bili tako ubedljivi jer je vodeća pozicija otišla u ruke Maxa Verstappena ispred Ferrarijevog dvojca. Ipak, ovaj Austrijanac dodao je da je W14 i dalje nepredvidljiv.

“On je nepredvidljiv, tokom kočenja i ima podupravljanje. To se stalno dešava.” kazao je Toto Wolff o svom bolidu na konferenciji za štampu a prenosi GPblog.

George Russell imao je dosta problema na prvom treningu, zbog čega je veći deo proveo u garaži, ali da i pored toga tempo W14 nije toliko loš što je dovelo ovog Britanca do prvog mesta.

“Ne mislim da ne možete puno izvući iz ovog rezultata.” dodao je šef tima. “Mi smo izašli kasno na stazu od svih ostalih. Ali stvari izgledaju mnogo bolje nego u Bakuu.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

  • Taj bolid kako stvari stoje ne da ne valja nego je totalni promašaj. RB i brži i stabilniji čak je i AM bolji a što se tiče Ferarija koji je takođe promašaj zaostaju debelo i za njim. Hamilton šta je osvojio to je to, ne verujem da će voziti do kraja sezone.

Leave a Reply