Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Wolff planira da propusti neke trke u budućnosti

Mercedes F1 Media Centre/Steve Etherington

Jedan od razloga za ovakvu odluku je upravo i pravilo o ograničenju budžeta.

Šef Mercedesa izjavio je da on nije planirao da putuje u Japan jer ga u tome ograničava pravilo o potrošnji budžeta kao i da ima dosta zgusnut raspored. Inače, pošto će FIA sutra da objavi izvještaj o ograničenju budžeta iz 2021. to je uticalo da promeni svoju odluku i zbog čega će se on ipak naći na Suzuki.

“Krenuću da propuštam trke. Ceo tim treba da zna šta da radi.” kazao je Toto Wolff za PA News.

On je dodao da je neodrživo da bude prisutan na svih 24 trka.

“Vozači moraju, ali mi sa poslom krećemo u ponedeljak i teško je izdržati sve to do kraja nedelje.”

Šef Mercedes nije zabrinut da bi posao mogao da trpi njegovim odsustvom.

“Postoje nekoliko osoba koje mogu da preuzmu moje obaveze. To što fizički neću biti prisutan na trci ne znači da ja neću biti na trci.”

Naime, Mercedes pa i drugi timovi takođe imaju svoj trkački centar u fabrici koji omogućava da prati sva dešavanja unutar ekipe kao i da bude prisutan na sastancima.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Komentara

  • Koja patetična demagogija i perfidan pritisak na FIA da se kazni RedBul zbog eventualnog prekoracenja budžeta. Dno dna.

    • Pa i treba da ih kazni. Treba da kazni svakog ko prekrsi pravilo. To sto neko navija za red bul ne znaci njihovu amnestiju

Ostavi komentar