Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Wolff: Bar ova unapređenja u svakom slučaju nisu gora od prethodne konfiguracije bolida

Lewis Hamilton, Merecdes, VN Monaka 2023. / Merecdes AMG F1 Media Centre/LAT Images

Nemački tim u Monako je stigao sa novim delovima.

Posle prva dva održana treninga šef Mercedesa izjavio je da je zadovoljan onime što je video od W14. Ipak, težak dan sa druge strane imao je George Russell, dok je nešto bolji učinak imao Lewis Hamilton. Sa druge strane, njihov zaostatak za Maxom Verstappenom je i ovoga puta bio veliki jer su na drugoj sesiji zaostajali čak šest desetinki.

“Bar ova unapređenja u svakom slučaju nisu gora od prethodne konfiguracije bolida.” kazao je Toto Wolff za nemački Sky Sports a prenosi GPblog. “To je dobar znak za Monako. Ovo je bilo po prvi put da bolid ne radi ništa ono što mi ne bismo voleli.”

George Russell, Mercedes, VN Monaka 2023. / Mercedes AMG F1 Media Centre/Steve Etherington

Takođe, ovaj Austrijanac dodao je da su njegovi vozači tokom jučerašnjeg dana imali različita podešavanja, zbog čega ovaj zaostatak ne smatra kao veliki.

“Sve će to na kraju biti u okviru dve do tri desetinke.” dodao je on.

Takođe, nije ga zabrinulo ni malo slabije performanse Georga Russella.

“Georgeu treba nekoliko krugova da dođe do brzine.” kazao je Toto Wolff. “Važno je da on pravi dobre korake napred i da u kvalifikacijama da sve od sebe, pa tako nisam zabrinut zbog toga.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply