Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Vozači McLarena zadovoljni startnim pozicijama

Oscar Piastri

McLaren je izvukao najviše što je mogao na kvalifikacijama i sutra će biti u najboljoj poziciji da napadnu Verstappena na startu trke.

“Moj prvi krug je već bio dobar. Možda sam mogao da budem malo bolji u šikani. U drugom krugu mi se sve raspalo u drugom sektoru, ali ovo je pozitivan vikend za tim. Novi delovi su doprineli boljoj brzini. Možda smo se nadali malo boljem rezultatu, ali svakako smo zadovoljni. Dosta je prošlo od starta iz prvog reda. Imam samo jedan bolid ispred sebe i pokušaću da napadnem na startu”, izjavio je Piastri.

“Tim je obavio odličan posao i imamo drugo i treće mesto na stazi na kojoj nije lako sastaviti dobar krug. Mala greška može mnogo da košta, ali imamo dobre pozicije na startu. Neke od najlepših priča McLarena su se dogodile u Japanu. Daćemo sve od sebe iako imamo Maxa ispred sebe i pokušaćemo da im otežamo posao”, rekao je Norris.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply