Trke i testiranja

VN SAD: Oblačno vreme nas čeka u Ostinu, satnica i prenos

auto-motor-und-sport.de

VN SAD

Karavan Formule 1 preselio se na američki kontinent.

Posle godinu dana pauze vozači i timovi stigli su na stzau COTA. Za razliku od nekih predhodnih izdanja vremenski uslovi ovoga puta biće dosta topli a bilo je i trenutaka kada su vremenski uslovi u Teksasu bili veoma hladni. Prema prognozama meterologa prvi dan u SAD trebao bi da bude sunčan i vedar a tako očekuje se temperature u nekom momentu dostigu i do 30 stepeni.

Vremenski uslovi za petak

Što se tiče subote, temperatura bi trebalo da ostane manje-više ista ali sa manje sunčanih intervala.

Vremenski uslovi za subou

Ipak, za trkački dan vremenski uslovi bi trebalo da budu najtopliji, gde bi temperature išle preko 30 stepeni a očekuje se i lepo vreme za samu trku.

Vremenski uslovi za nedelju

U vezi satnice za VN SAD ona se po našem vremenu vozi u večernjim terminima, pa tako akcija u petak počinje od 18.30h prvom slobodnim treningom dok je drugi na programu od 22h. U subotu treći trening je zakazan za 20h dok su kvalifikacije skoro u ponoćnom terminu i to do 23h. Trka je na programu od 21h i svi prenosi su na SKHD.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar