Tračevi i spekulacije

VN Belgije blizu ispadanja sa kalendara?

Dan Mullan/Getty Images/redbullcontentpool.com

Prema nekim navodima staza Spa-Frankošamp možda neće biti na listi domaćina od 2023.

Jasno je svima da je ovo zdanje u Belgiji jedna od najpopularniji staza kod vozača i publike kao i da ima istorjsku vrednost ali možda sve to neće biti dovoljno da ostane u najbržem cirkusu. Prema navodima belgijskog sajta hln.be organizatori imaju sve više problema i zahteva oko obnavljanja ugovor sa Liberty Medijom oko finaliziranje kalendara za narednu sezonu. Nije tajna da Formula 1 teži da se proširi i na neke nove destinacije pa se tako odavno očekivalo da neka evropska staza izgubi svoje mesto.

Takođe, postoje i špekulacije da bi VN Francuske mogla da se sa staze Pol Rikard preseli u Nicu a svi znamo da je i održavanje trke u Monaku pod znakom pitanja.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Komentara

    • E došlo se do kraja…najlepše staze izbacili, promenili vozila, pravila,sve što je dizalo adrenalin je nestalo…vreme je i da se ovo ne zove više F1…i da se više ne gleda posle 30 godina.

Ostavi komentar