Vesti

Villeneuve: Hamilton mora da se fokusira na trkanje

Šampion iz 1997. je rekao da je Hamilton trenutno fokusiran na previše stvari.

Jacques Villeneuve smatra da Hamilton mora da se potpuno fokusira na trkanje ako želi da osvoji titulu ove godine.

Hamilton je tokom prošle godine postao jedan od glavnih aktivista u borbi protiv rasizma, klimatskih promena i drugih pokreta.

Villeneuve smatra da Britanac sada mora potpuno da se fokusira na Formulu 1.

“Lewis je odličan vozač, ali upleten je u toliko toga van staze da mu pažnja nije potpuno usmerena na trkanje. Red Bull je definitivno gladan uspeha, dok je Mercedesu bilo lako u prethodnim godinama. Sada moraju da odreaguju. Videćemo kako se nose u ovakvim situacijama. Odavno nisu bili u ovoj poziciji. Isto se može reći i za Lewisa. Jedino kada je morao da reaguje je 2016. protiv Rosberga i tada se nije dobro završilo po njega. Mislim da je Max trenutno bolji vozač od Lewisa, koji je imao prilično lak posao u prethodnim sezonama”, izjavio je Villeneuve.

Sledeća trka je na programu za desetak dana u Francuskoj na stazi koja bi na papiru trebalo da odgovara Mercedesu i videćemo kako će nemački tim odgovoriti na izazov.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply