Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Vettel: Ferrari i ja smo na pravom putu

GP_SPAGNA_F1_2012

I pored teške prošlogodišnje sezone četvorostruki šampion izjavio je da mu je prava želja da osvoji šampionat sa ovim italijanskim timom.

Govoreći za nemački Die Welt, Sebastian Vettel kazao je da za sada ima samo jedan cilj i da je potpuno posvećen njegovom ostvarivanju:

“Pokušaću sve kako bi ostvario moj plan a to je da postanem šampion sa Ferrarijem. Idalje verujem da to mogu da uradim, jer imam puno poverenje u tim.” kazao je Vettel.

Nemac i Ferrari su tokom prošle godine imali poprilično zanimljiv odnos, pošto tim nije uspeo da ostvari zacrtane planove. Vettela i tim iz Maranela trenutno vezuje ugovor do kraja godine, ali niti jedna strana još nije potegla moguće pitanje oko  produženja saradnje.

“Ja nisam došao ovde da odmah postanem šampion. Jasno je da uspeh neće biti momentalan i da naše ciljeve nije lako ostvariti. Situacija u timu me nije iznenadila, ali ako pogledam prošlu sezonu onda vam mogu reći da smo mi zajedno na istom putu. Ferarri se razvio na više polja i svi ljudi su totalno posvećeni svom zadatku. Zbog toga sam ubeđen da ću baš sa njima ostvariti svoje planove.” dodao je on.

(Diskusija)

Leave a Reply