Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Verstappen: Moj odnos sa Ricciardom se lako može pokvariti

SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 06: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing and Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing walk in the Paddock during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on October 6, 2016 in Suzuka. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Mladi Holanđanin kazao je da njegov odnos sa Ricciardom nije nimalo lak.

Oba vozača Red Bulla su tokom ove godine prikazali veoma dobre performanse, što se odrazilo na njihov međusobni odnos koji sada nije ni malo lak. Prve čarke nastale su već na VN Španije, kada je Max Verstappen na svom debitaskom nastupu zabeležio i svoju prvu pobedu. Tim se sa druge strane trudio da kontroliše njihov odnos, koji je ponekad bio na ivici pucanja.

“Moram da priznam da nisam negativan. Od sada će stvari postajati sve više napetije i tezija će uvek rasti. Ali tim tu ima ključnu ulogu kako bi se sve stvari odvijale na pravi način u cilju poboljšanja naših performansi.” kazao je Verstappen.

On je dodao da tenzija u Red Bullu nije toliko velika kao što je to bio slučaj kada je vozio za Toro Rosso.

“Kada vidite Daniela, on je uvek nasmejan i dosta zabavan. Mislim da i ja to mogu da uradim. Za tim je bitno da imaju dva konkurentna vozača koji su dosta otvoreni u deljenju informacija. Sada možete jasno da vidite da je moja veza sa Carlosom Sainzom bila totalno drugačija. Tada smo obije u Toro Rossu znali da je samo jedno sedište dostupno u Red Bullu, jer je Daniel Ricciardo oduvek dobro vozio.”

(Diskusija)

 

Leave a Reply