Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Verstappen i Perez ističu da trka za njih nije bila nimalo laka

Vozači Red Bulla su danas morali da ozbiljno rade za rezultate koje su na kraju ostvarili.

“Dao sam sve od sebe na startu. Obojica smo kasno kočili, a ja sam otišao malo preširoko i dobio sam kaznu. To nam nije baš išlo na ruku i morao sam da preteknem nekoliko bolida. Imali smo i vozilo bezbednosti i svašta se dešavalo oko nas. Kasnije smo mogli da vozimo svojim tempom, ali je bilo jako teško osloboditi se DRS-a kada obiđete nekoga. Mislim da je upravo to danas stvorilo odlično trkanje i bilo je zabavno. Prednje krilo mi je bilo oštećeno, ali nismo hteli ništa da diramo i to nije imalo preveliki uticaj na moju trku”, izjavio je Verstapen.

“Nije bilo lako pošto sam imao oštećenje na samo m startu trke. To nas je bacilo na začelje, a onda smo polako nadoknađivali pozicije i sve je išlo dobro. Imali smo odličan tempo, a vozilo bezbednosti nas je potpuno vratilo. Uspelo sam da obiđem Charlesa, ali nikako nisam mogao da se odvojim. Onda nas je Max obojicu obišao. Nije bilo lako i zbog vetra koji se pojačao. Nisam očekivao Charlesov napad na kraju. mislio sam da sam dovoljno ispred ali je jako kasno kočio i sve čestitke njemu i Maxu. Trkanje je bilo odlično i nije bilo lako odvojiti se. Mislim da smo se dobro zabavili”, rekao je Perez.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply