Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Vasseur potvrdio da u Majamiju stižu prva unapređenja na Ferrariju

Carlos Sainz, Ferrari, VN Azerbejdžana 2023. / Ferrari Media Centre

Italijanski tim će u narednim trkama doneti nove delove.

Šef tima iz Maranela je odmah posle VN Azerbejdžana potvrdio da će njegov tim u narednim nedeljama imati sve više unapređenja. U Bakuu Charles Leclerc je zajedno sa Carlosom Sainzom uspeo da sakupi dobru količinu bodova, ali i pored dve pol pozicije nisu uspeli da pariraju Sergiju Perezu i Maxu Verstappenu.

Govoreći za Autosport Frederic Vasseur potvrdio je da će oni imati unapređenja u narednim periodu a da ovaj proces počinje baš od VN Majamija. Ostali delovi biće donošeni korak po korak, fokusirajući se pre svega na potrebe određenih konfiguracija staza, jer sprint vikendi nisu dobri za praćenje razvoja bolida a sličan slučaj biće u Monaku, gde će SF-23 imati minimalna unapređenja.

Charles Leclerc, Ferrrai, VN Azerbejdžana 2023. / Ferrari Media Centre

Ipak, Francuz na čelu italijanskog tima ne veruje da će oni odmah moći da sustignu Red Bull.

“Sve u svemu, oni su brzi od nas i mi ne moramo da se zavaravamo ovom činjenicom.” kazao je Frederic Vasseur za Autosport a prenosi GPblog. “Mislim da ono što je očigledno jeste da se mi mučimo da budemo konstanti. To nam se desilo i ovog vikenda, u svim krivinama i tokom cele trke.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply