Trke i testiranja

Turska opet pred otkazivanjem, Muđelo moguća zamena

VN Turske je i dalje pod znakom pitanja pošto je zemlja na crvenoj listi za putnike koji odande dolaze u Veliku Britaniju.

Formula 1 navodno već traži zamenu, a prema poslednjim informacijama Muđelo se pojavio kao glavni kandidat. Ljudi koji putuju iz Turske u Veliku Britaniju su i dalje u obavezi da idu u dvonedeljni karantin, a to bi predstavljalo veliki problem veći deo timova, pošto im se baze nalaze u Engleskoj.

Britanija će sledeći reviziju crvene liste napraviti 16. septembra.

Muđelo je na kalendaru Formule 1 debitovao prošle godine. Staza je puna brzih krivina, uzbrdica i nizbrdica, a vozači su je odlično prihvatili prošle sezone.

Trenutno je potpuno nepoznato kako će kalendar izgledati nakon VN Rusije. Praznine na kojima su bile VN Japana i Australije još uvek nisu popunjene, mada se sve više priča o još jednoj trci u Americi kako mogućem rešenju za Australiju, dok bi Katar mogao da uskoči na mesto Japana i debituje u Formuli 1.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply