Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Turrini: Mercedes je u Barseloni imao konstantni problem

Italijanski analitičar i poznati bloger, Leo Turrini, stoji pri tvrdnji da je tim Mercedesa na zimskim testovima imao neprekidne probleme sa svojim bolidom.

Mercedes je na kompletnim testovima u Barseloni vozio sa skrivenim problemom veznaim za pouzdanost bolida, tvrdi Leo Turrini.

Italijanski medijski insider, jako blizak Ferrariju, na svom blogu tvrdi kako je Mercedes, po Ferrariju, još uvijek u osjetnoj prednosti. Iako je nemački tim proteklih dana zasuo javnost izjavama kako je italijanski tim u prednosti, te je preuzeo vodeću palicu, Turrini ipak ima svoj stav:

“Čini mi se, ustvari mislim, da je Mercedes u Španiji imao stalni problem. Njihova radilica motora nije opravdala očekivanja. To ustvari nije ništa pretjerano ozbiljno, ali radi toga ni Hamilton ni Bottas nisu mogli gurati bolid do krajnjih granica mogućnosti. Sigurno je da će Mercedes taj problem riješiti prije Melburna, ali Ferrari ipak poznaje materiju i zato tvrdi kako je njemački tim još uvijek u prednosti.” veli Turrini.

(Diskusija)

Leave a Reply