Trke i testiranja

Teške kvalifikacije za Alfa Romeo u Turskoj

twitter.com/alfaromeoracing

VN Turske

Vozači ovog tima nisu uspeli da prođu u Q2.

“Bili smo poprilično dobri na kiši tokom jutra, pa tako ostaje žal što nismo prošli u Q2. Davali smo maksimum ali nismo uspeli da sastavimo krugove. Kada sam našao prijanjanje, već je tada sesija bila na kraju a ja sam naišao na gužvu. Nekoliko lakih stvari danas nije nam polazilo za rukom, ali ostaje da se fokusiramo na sutrašnji dan. Nadam se da će sutra takođe biti promenjlivi vremenski uslovi, kako bi nastao haos i pomogao da nadoknadimo dosta mesta.” kazao je Kimi Raikkonen.

“Izgledali smo dobro pred početak kvalifikacija, ali nismo uspeli da sve odradimo kako treba. Uslovi su bili teški, neki delovi staze su se brže sušili a neki bili mokri. Ostaje da sutra damo svoj maskimum. Naš trkački tempo nije toliko loš. Ako imamo dobre prve krugove svašta je moguće.” kazao je Antionio Giovinazzi.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar