Vesti

Szafnauer za španski AS: Tokom leta započećemo razgovore sa Alonsom o novom ugovoru

twitter.com/AlpineF1Team

Francuski tim čini sve kako bi zadržao Španca i naredne sezone.

Alpine je svakako puno očekivao od nove sezone i primene novih pravila, pa je tako tokom zime napravio i velike kadrovske promene gde je na mesto šefa stigao Otmar Szafnauer ali izmene su pretrpela i ostala odelenja u strukturi. Ipak, novi bolid za sada nije ispunio njihova očekivanja gde je pristom Esteban Ocon upsao 24 poena a Fernando Alonso samo 2. Niz problema doprineli su tome da se Španac nađe u ovoj situaciji, zbog čega su svi u Alpinu veoma zabrinuti i frustrirani i sada žele da mu osiguraju bolji bolid u nastavku sezone. Ova situacija možda utiče i na pregovore o nastavku saradnje jer ugovor između ove dve strane ističe na kraju sezone.

“Mi ćemo razgovarati o ovome posle VN Velike Britanije.” kazao šef Alpina za španski AS i dodao da je Alonso ključni igrač u njihovim planovima i povratku na staze uspeha.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar