Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Sainz ponosan na ostvareni napredak Ferrarija

Carlos Sainz, Ferrari, VN Japana 2024. / Ferrari Media Centre/Florent Gooden / DPPI

Španac je za sada zadovoljan performansama svog tima.

Carlos Sainz uspeo je da na VN Japana dođe do treće pozicije i ako nije uspeo da prati tempo vodećih vozača Red Bulla. Prošle sezone tim iz Maranela puno je zaostajao za Maxom Verstappenom i Sergiom Perezom na Suzuki, ali je ovoga puta Ferrari smanjio zaostatak.

Carlos Sainz, Ferrari, VN Japana 2024. / Ferrari Media Centre

“Veoma sam zadovoljan.” kazao je Španac a prenosi GPblog. “Mi smo se poboljšali na mestima gde smo i želeli i to je Suzuka i dokazala. Ipak, i na Suzuki nismo bili dovoljno brzi u odnosu na Red Bull, što je bio naš cilj. Ali, čim budemo bili dobili veći paket sa unapređenjima i ako one idu u pravom smeru, nadam se da možemo biti bliže. Ova naša poboljšanja donela su nam bolji trkački tempo. To nam je omogućilo da imamo fleksibilnu strategiju koju prošle godine nismo imali. To nam daje mogućnost da gledamo ispred sebe a ne u retrovizore kako bi pratili da li neko može da nas preskoči a sada možemo da obilazimo ostale to je nešto što nismo mogli da uradimo prošle sezone.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Zapratite našu Facebook stranicu i X nalog i pridružite se diskusijama na našem novom DISCORD serveru.

Leave a Reply