Russellovo mesto u Williamsu ipak nije sigurno?

planetf1.com

Postoji mogućnost da britanski vozač ipak ostane bez angažmana za narednu sezonu.

Sergio Perez trenutno je bez važećeg ugovora za 2021. pa je tako on postao velika meta pojedinih timova. Kako navode pojedini mediji Meksikanac je na meti Willimasa ali kako imaju važeće ugovore sa Gerorgeom Russellom i Nicholasom Latifijem jasno je da tim iz Gruva mora da se ranije zahvali nekom od trenutnih vozača.

Sa druge strane Latifi donosi značajno sponzorstvo u tim, jasno je da će novi vlasnici više voleti da ostane Kanađanina tu gde jeste, dok se kao još jedna opcija sada spominje i Nikita Mazepin. Rus od kraja spetmebra traži mesto u nekom od timova a već je jasno da je započeo prve kontakte sa Haasom.

Takođe, kao još jedna opcija za Williams spominje se Perez, kome bi ovo bio plan B ukoliko ne bi mogao da se nađe u nekom od boljih timova. Russell je takođe pod ugovorom sa timom iz Gruva ali zbog promene vlasničke strukture lako bi mogao da se desi da novi vlasnici ranije isplate Britanca i na njegovo mesto dovedu nekog drugog.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar