Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Rosberg ispred Raikkonena na drugom treningu

Nico Rosberg postavio je najbrže vreme na drugom treninu dok je Lewis Hamilton imao problema sa pouzdanošću bolida na stazi Marina Bay.

Pošto je Red Bull pokazao odličan tempo na prvoj sesiji, Nico Rosberg je nekoliko sati kasnije zabeležio najbrže vreme koristeći ultra meku gumu. Kimi Raikkonen bio je za petama Nemcu, sa 0.275s zaostatakta. Iza njih našao se Max Verstappen koji je za 0.4s bio ispred Daniela Ricciarda.

Sa druge strane lider šampionata Lewis Hamilton završio je trening sa samo 10 krugova na svom kontu, gde je ostao zaroboljen u garaži Mercedesa zbog problema sa hidraulikom. Mercedes nije uspeo da na vreme reši ove probleme, zbog čeka se Britanac nije vraćao na satzu. Sebastian Vettel nije uspeo da parira Kimiju Raikkonenu, pa je tako bio brži za samo 0.021s od Nica Hulkenberga.

Kao i na prvom treningu i ovde oba vozača Toro Rossa su završila u prvih deset. Fernando Alosno nije uspeo da dočeka kariranu zastavu, jer je njegov McLaren stao zbog problema sa menjačem. Romain Grosjean je imao jedno okretanje u poslednjoj krivini, zbog čega je ostao bez zadnjeg krila.

sing_staza2

(Diskusija)

Leave a Reply