Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Ricciardo o svom povratku na grid: Ostali su neki nezavršeni poslovi

Daniel Ricciardo, Red Bull, VN Majamija 2023. / ared C. Tilton/Getty Images/Red Bull Content Pool

Ovaj Australijanac želi da sledeće godine ima trkačko mesto.

Posle razočaravajuće prošle sezone sa McLarenom, Daniel Ricciardo i ovaj tim rešili su da raskinu ugovor, posle čega je ovaj Austrijanac prešao na poziciju trećeg vozača Red Bulla, dok je njega u Volkingu zamenio Oscar Piastri. Tako se ovaj vozač iz Perta ne nalazi na gridu ali mu ovakva uloga trenutno prija kako bi mogao da se što bolje spremi za planirani povratak.

“Ja ću biti spreman da sebe stavim u poziciju da se vratim na grid naredne sezone.” kazao je Daniel Ricciardo za Sky F1 a prenosi Rcingnews365.com. “U formi sam i trenutno sam na psihičkom odmoru. Volim sport, aktivan sam po tom pitanju i nisam dozvolio sebi da budem van forme.”

Daniel Ricciardo, Red Bull, VN Australije 2023. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Sa druge strane on trenutno radi u simulatoru tima kao i da će se u julu naći za volanom bolida kao i da prati dešavanja po pitanju slobodnih trkačkih mesta.

“Osećam se kao da su ostali neki nezavršeni poslovi.” dodao je Daniel Ricciardo. “Ne mogu samo da radim u simulatoru. U julu ću već biti u bolidu, to je za nekoliko meseci i kada se budem bio našao za volanom, uveren sam da će to na mene pozitivno delovati i povratiti sve trkačke osećaje. Prirodno ću sam sebi stvoriti pritisak i pokušati da se prisetim šta sve mogu i videćemo kako će ići.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

  • De Vris se odlično snašao ove godine tj .jedan je od najgorih,to je jedino mesto koje Rikardo može da dobije a da ostane u Red Bull u

Leave a Reply