Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Ricciardo: Hamilton je favorit za titulu

MONTE-CARLO, MONACO - MAY 29: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing congratulates Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP on the podium during the Monaco Formula One Grand Prix at Circuit de Monaco on May 29, 2016 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Vozač Red Bulla kazao je da su trenutno Mercedes i Ferrari ispred njegovog tima.

Ovaj Australijanac kazao je da je italijanski tim imao veoma dobra zimska testiranja, ali da će njihov pravi potencijal izbiti na površinu tek na prvoj trci.

“Još od prvog dana testa Ferrari je ostavio dobar utisak. Lepo bi bilo da oni ovaj ritam zadrže, kako bi mogli da se bore sa Mercedesom. Uspeli su na svim poljima da se poprave, pa tako veoma dobro kontrolišu potrošnju guma. Takođe znam, da kada Vettel ima dobar bolid, onda je on dosta jak na stazi.” kazao je Ricciardo.

On je dodao da bi bilo lepo da se i Red Bull priključi u bobri za titulu:

“Ja bih to stvarno želeo. U idealnim uslovima, mi bi smo bili tu negde sa vodećima, ali trenutno trebamo još puno da radimo. Mislim da ćemo pre ili kasnije biti u mogućnosti da se ukljućimo u borbu. U dobroj smo formi samo nam treba malo brzine. Bilo bi stvarno lepo kada bi se sva tri tima borila za titulu.”

Ipak, Daniel Ricciardo izdvaja Lewisa Hamiltona kao prvog kandidata za titulu:

“Verujem da će borba između Lewisa i Valtterija biti interesantna, ali po meni Hamilton ima prednost. On je veliki favorit ali je Sebastian u naletu.”

(Diskusija)

1 Comment

Leave a Reply