Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Red Bullovi vozači zatvorili sezonu novim duplim podijumom

Max Verstappen i Sergio Perez

Verstappen je ostvario 15. pobedu u sezoni dok je Perezu zamalo izmakla druga pozicija u generalnom plasmanu vozača.

“Ovo je bila dobra trka i sve se svelo na čuvanje guma. Mislim da smo napravili solidan posao sa srednje-tvrdim gumama, a onda smo tvrde pazili od prvog kruga, pa do kraja trke. Sjajno je ponovo pobediti ovde i zaista je neverovatno pobediti po petnaesti put u sezoni. Bilo je zaista zabavno sarađivati sa timom i ostvariti ovakav rezultat ove sezone. Svestan sam da će biti teško ponoviti ovako nešto, ali u isto vreme imamo motivaciju da i sledeće godine ponovo budemo dobri”, izjavio je Verstappen.

“Tako je kako je. Stvari neki put umeju da budu baš neizvesne i izjednačene, ali na kraju dana moram da budem zadovoljan. Dali smo sve od sebe tokom sezone i verujem da ćemo se sledeće godine vratiti jači. Imali smo dobre momente i borbe ove godine. Na kraju ove sezone sam počeo malo da se mučim sa ovim gumama i nadam se da to možemo da popravimo za sledeću sezonu”, izjavio je Perez.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

Ostavi komentar