Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Red Bull odlučio da raskine saradnju sa Christianom Hornerom?

Christian Horner, Red Bull, VN Abu Dabija 2023. / Dan Istitene/Getty Images/Red Bull Content Pool

Prema nekim navodima tim iz Milton Kinsa doneo je svoju odluku.

Pre početka ove sezone sve je pomalo iznenadila činjenica da je kompanija Red Bull pokrenula unutrašnju istragu zbog nedoličnog ponašanja protiv svoga šefa tima. Christian Horner je ubrzo negirao sve optužbe, ali u javnosti još uvek nismo dobili potvrdu o kakvom se prekršaju zapravo radi.

Tako je Britanac bio saslušan od strane advokata, koji je isto to uradio i sa ženskim članom tima koji ga je prijavio, a ova dokumentacija je prosleđena samom vrhu kompanije. Sa druge strane FOM, vlasnik komercijalnih prava u šampionatu je objavio da oni nadgledaju ovaj slučaj, kao i Ford, koji postaje zvanični partner tima od 2026.

Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Kako navodi nekoliko uglednih novinara iz padoka, a među njima je i finski portal Viaplay, Red Bull je doneo svoju odluku u vezi sa Christianom Hornerom i da su njegovi dani već odbrojani u ovom timu. Inače, trenutni šef Red Bulla nalazi se na testu u Bahreinu.

Za sada nema zvanične potvrde ove informacije.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Comments

  • Ovo nikako nije dobro za sam tim . Cini mi se da je ovo pocetak kraja . Morali su ovo drugacije da rese da bi tim koji pobedjuje ostao .

  • Malo mi neverovatno da je slao slike bilo kome a kamoli ženi koja radi u firmi. Izgleda da je to tačno čim su ovi raskinuli ugovor sa njim,stari gazda je umro on bi ga sigurno zaštitio ovako dovidjenja. Ostaje samo da se vidi u koji će tim preći dosad se najviše pominjao Aston Martin

Leave a Reply