Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Razočaravajuća trka za vozače Toro Rossa

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 27: Carlos Sainz of Spain driving the (55) Scuderia Toro Rosso STR11 Ferrari 060/5 turbo on track during the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at Yas Marina Circuit on November 27, 2016 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Oba vozača ovoga tima morala su da odustane od trke.

“Za mene ova trka bila je pozitivna jer sam uspeo da u prvom delu obiđem dosta bolida. Sve je bilo dobro dok nisam imao incident sa Palmerom, posle čega sam morao da odustanem. Do tada sam uživao u trci jer sam uspeo da uradim neke stvari koje nam nisu polazile za rukom tokom vikenda. Žao mi je što nisam dočekao kariranu zastavu, ali mogu da budem ponosan na ovu godinu.” izjavio je Carlos Sainz.

“Žao mi je što sam morao da odustanem, jer sam se borio sa bolidima Haasa i Renaulta. Nažalost, desio mi se defekt na menjaču zbog čega sam morao da parkiram bolid sa strane. Posle toga sam odlučio da se do garaže vratim biciklom. Jedva čekam 2017. sezonu, ali pre toga želim da se lepo odmorim i napunim baterije.” dodoa je Danil Kvyat.

(Diskusija)

Leave a Reply