Racing Point: Hulkenberg ponovo vozi na Silverstonu, Perez i dalje pozitivan

pitpass.com

Stigli su rezultati kontrolnog testa za vozača Racing Pointa.

Ažurino:

Racing Point je u petak potvrdio da će Nico Hulkenberg ponovo zameniti Sergia Pereza, jer je njegov rezultat kontrolnog testa na korona virus pokazao da je još pozitivan. Meksikanac se oseća dobro i nema nikakvih simtoma.


Ranije …

Sergio Perez je prošle nedelje bio pozitivan na korona virus, pa je tako morao da preskoči trku za VN Velike Britanije. Njega je zamenio Nico Hulkenberg, koji zbog problema sa bolidom nije ni startovao. Ipak, svi su mislili da će Nemac dobiti i drugu priliku već ovog vikenda, ali izgleda da to možda ne bude slučaj.

Racing Point je danas u svom sopštenju napisao da je Perez odradio potrebno vreme u karantinu, što bi značilo da može da se vrati u padok samo ako dobije negativan nalaz na testu. Kako prenose novinari sa staze, testiranje će biti odrađeno danas a rezultati bi mogli da se očekuju tokom ove večeri ili sutra ujutro.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *