Vesti

Posle Haasa moguć dolazak još jednom američkog tima u F1

Sve je više interesovanja za ulazak investitora sa ovih područja.

Haas već nekoliko godina funkcioniše u Formuli 1 a oni zajedno sa stazom COTA rade na prezentaciji SAD u ovom šampionatu. Pored toga, postoje i indicije da se sve više ljudi sa ovih prostora uključi u ovaj sport pa i mogućnost dolaska još jednog tima.

Bivši vozač Formule 1 Michael Andretti već neko vreme gleda određene opcije da kupi neki F1 tim, pa je tako za portal RACER kazao da je potrebno da se još puno toga uradi na ovom polju da bi se napravili konkretni koraci:

“Bilo bi lepo, ali čeka nas dug put do ovog cilja. Ako dođe do prave prilike mi ćemo je iskoristiti. Ali nismo još došli do ove tačke.” kazao je on.

Prema navodima ovog izvora za sada bilo je razgovora sa više od jednog tima uključujući i sam Haas. Ipak, ovi pregovori nikada nisu išli dovoljno daleko pa pored toga Andretti čeka drugu šansu u nekim ostalim timovima kao što su trenutno Alfa Romeo i Williams. Ove dve ekipe trenutno su pod investicijom američkih kopamnija, pa se sada preko toga traži određena veza.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar