Trke i testiranja

Podeljena osećanja u AlfaTauriju posle kvalifikacija u Monaku

MONTE-CARLO, MONACO - MAY 22: Pierre Gasly of Scuderia AlphaTauri and France during practice/qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 22, 2021 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Peter Fox/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202105220346 // Usage for editorial use only //

Samo je Francuz uspeo da dođe do trećeg dela kvalifikacija.

“Veoma sam srećan mojim kvalifikacijama. Mislim da smo imali dobar bolid ali da to nismo uspeli da materijalizujemo, jer su kvalifikacije ovde dosta važne. Zadovoljan sam urađenim poslom, tim mi je dao dobar bolid a ja sam mojim krugovima uspeo da uđem u Q3. Bolid se drugačije ponaša ovde nego na drugim stazama, teško je naći pravi limit jer smo svi dosta blizu zida. Sutra nam treba dosta dobar start, jer je ovde dosta teško obići u Monaku. Sviđa mi se atmosfera ovde, ima puno najvijača iz Francuske.” kazao je Gasly.

“Ovaj vikend je za mene izazov, jer ranije nikada nisam vozio u Monaku. Mislim da je moj kvalifikacioni krug dobar i šteta je što nisam prošao u Q2. Planirali smo da uradimo tri brza kruga ali ja sam uradio samo dva, jer sam tokom sesije morao da idem na vanderdno merenje. Moramo da analiziramo podatke i da vidimo koje su naše slabosti u odnosu na Pierra kako bi se poboljšali.” dodao je Tsunoda.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar