Trke i testiranja

Perez progutao razočarenje: Srećan sam zbog tima

Clive Mason/Getty Images/redbullcontentpool.com

Meksikanac je morao da propusti svog timskog kolegu tokom trke za VN Španije.

Red Bull je uprkos problemima na trci na Katalunji uspeo da dođe do dvostruke pobede, gde je pritom najbrži krug imao Sergio Perez. Na ovaj način Holanđanin je izbio na prvo mesto u šampionatu vozača a tim iz Milton kinsa preuzeo je vodeću poziciju u takmičenju konstruktora.

Tokom trke Sergio Perez nalazio se u poziciji sa kojom je mogao da pobedi na VN Španije, ali je ipak po naređenju tima morao da prepusti mesto svom timskom kolegi.

“Mislim da sam bio blizu ali sve u svemu ovo je dobar rezultat i ja sam srećan zbog toga.” kazao je Sergio Perez. “Bili smo na različitim taktikama, pustio sam Maxa na početku ali pomislio sam da ako ne izgubim dodatno vreme možda će i moja strategija da uspe. Ali, srećan sam zbog tima.”

On je odmah posle trke rekao svom inženjeru da je srećan zbog ovog rezultata tima ali da moraju da popričaju o ovoj situaciji.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Komentara

  • Perez se popravio ove sezone, pogotovo kvalifikacije samo glupo je pričati o njegovom tempu i Maxa. Realno mogli su da puste Pereza da pobedi čisto zbog njegovog samopouzdanja nebi ništa izgubili. Realno Red Bull je najbolji ove sezone Ferari sve više gubi i sve će više zaostajati u poretku. Žao mi je što je tako ali to je to

  • O cemu da popricaju ? Dlaka mu je falila da uopste ne bude u F1 . Odlican je , ali je Max trenutno broj 1 .

Ostavi komentar