Norris: Vandoorne je bolji od većine vozača na gridu

McLaren Media Centre

Novi vozač McLarena imao je samo reči pohvale o vozaču koga će naredne godine zameniti u timu.

Pošto Stoffelu Vandoorneu na kraju sezone ističe ugovor sa timom, McLaren je objavio da na njegovo mesto dolazi maldi i talentovani Lando Norris. Ovaj Britanac izjavio je da može puno toga da nauči od takođe talentovanog Belgijanca.

“Mislim da mogu puno toga da naučim od Stoffela i od tima. Trudiću se da budem bolji i da radim na sebi. Dolaskom Gila de Ferrana sada postoji više razumevanja za ono šta se od nas traži, pa tako mogu da krenem sa radom na određenim stvarima.” kazao je Norris.

Već sada novi vozač McLarena kazao je da je Vandoorne imao težak start u Formuli 1, kao i da je pored sebe imao super konkurentnog Fernanda Alonsa.

“Stoffela veoma poštujem kao dobrog vozača, koji je bolji od većine na gridu. Ali, imati timskog kolegu kao što je Alonso i biti u vremenu koje je bilo najgore za McLaren, njegovi rezultati nisu imali prilike da se vide. Ovo je šampionat gde imate samo 20 vozača koji su najbolji na svetu. Mislim da je on imao samo splet nesrećnih okolnosti. ” dodao je Britanac.

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar