Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Nema mira u slučaju Horner – neko je prosledio dokaze medijima i timovima

Christian Horner, Red Bull, Testiranje Bahrein 2024. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Danas su sa anonimne email adrese novinarima i predstavnicima timova stigle slike neprikladnih poruka koje je Horner navodno slao ženskom članu tima koja ga je prijavila.

Red Bull je juče objavio da nije pronašao ništa problematično u istrazi protiv Christiana Hornera koji je bio optužen za neprikladno ponašanje prema jednom ženskom članu tima.

Šef ekipe Red Bulla je u Bahreinu gde predvodi svoju ekipu i samo je jutros kratko prokomentarisao da je zadovoljan što je proces protiv njega okončan.

Ipak, neki šefovi timova među kojima su Toto wolff i Zak Brown su pozvali i na sprovođenje istrage od strane Formule 1 i FIA kako bi slučaj bio maksimalno transparentan.

Sada je međutim novinarka Jenna Fryer objavila da su predstavnici medija i vodeći ljudi timova sa anonimne mejl adrese dobili poruku koja sadrži link ka Google Drive folderu u kojem se nalaze slike prepiski Hornera i članice tima koji ga je prijavila. Ipak, autentičnost poruka tek treba da bude potvrđena.

Horner je sam izdao kratko saopštenje u kojem je još jednom negirao optužbe i istakao da je njegov prioritet da nastavi pripreme sa svojim timom ovog vikenda u Bahreinu.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

Leave a Reply