Mick Schumacher otkrio najvažniji savet koji je dobio od oca

Micku je otac Michael pre više godina dao važan savet, koji je primenjiv i danas.

Mladi Nemac se nada da će uspeti da ostavi zapažen trag u Formuli 1, a sada je otkrio koji savet mu je otac dao još kada je počinjao da se interesuje za karijeru trkača.

“Najvažnije što mi je rekao je da uživam u tome što radim. Bilo mu je jako bitno da to može i sam da vidi kada me gleda. Ako volite ono što radite, imaćete uspeha”, izjavio je Mick za Gazettu dello Sport.

On je potom otkrio i šta mu je Michael rekao kada mu je postalo jasno da želi da se bavi auto trkama.

“Bio sam sa ocem, odlično se sećam. Bili smo na kartingu i pitao me je da li je trkanje nešto što doživljavam kao hobi ili nešto ozbiljnije. Jasno sam mu stavio do znanja da trkanje doživljavam ozbiljno i on i majka su me podržali”, rekao je Schumacher.

Mick je uspeo da završi prve dve trke, a nada se da bi tokom sezone mogao da napreduje dovoljno da se domogne i nekog boda u nejakom Haasu.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar