McLaren zadovoljan prvim danom na Silverstonu

twitter.com/McLarenF1

Vozači ovoga tima imali su prilike da testiraju nove delove.

“Ovo je za nas bio intenzivan dan, jer smo testirali nove delove i pritom morali smo da se adaptiramo na uslove na stazi. Vetar je bio sve jači i jači a temperatura je znato porasla između prvog i drugog treninga, što je bio pravi izazov za gume i vožnju. Mogu reći da je ovo bio pozitivan dan, napravili smo korak napred između obe sesije, ali mislim da još nismo na potrebnom nivou. U pogledu tempa u jednom krugu izgledamo konkurentno, ali je naše konkurente uhvatila crvena zastava zbog čega moramo da sačekamo sutra kako bi znali gde tačno stojimo. Nadam se najboljem.” kazao je Carlos Sainz.

“Imali smo solidan dan i uspeli smo da odradimo ceo naš plan. Na drugom treningu imali smo određene probleme. Tek sam pred kraj sesije uspeo da odradim dva ili tri kruga sa težim bolidom što je bilo frustrirajuće. Pored toga novi delovi su radili onako kako smo i očekivali i nadamo se da ćemo ih bolje razumeti u nastavku vikenda. Sve u svemu ovo je bio težak dan jer nam je i vetar kvario planove, jer je bilo izazovnije za vožnju. Sve osim toga je danas bilo pozitivno.” dodao je Lando Norris.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *