Marko: Iznenađujuće je to da je Mercedes napravio tako veliki korak napred sa svojim motorom

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Red Bullu ove godine ima veliki zaostatak za nemačkim timom pre svega na pravcima.

Ukidanje kvalifikacionih modova, za koje se veruje da su Mercedesu donosili veliku prednost, očekuje se da će se na ovaj način smanji zaostatk ostalih timova za aktuelnim šampionom, pre svega od VN Italije kada ova zabrana stupa na snagu.

“Na papiru, Spa i Monca nam ne odgovaraju.” kazao je Marko za Motorsport-Total.com. “Mi smo veoma iznenađeni time što je Mercedes napravio veliki korak napred sa motorom preko zime. Prošle godine mi smo bili brzi na Spa i Monci. Nažalost, nija tako bilo na trci, jer je Verstappen imao dva udesa ali u kvalifikacijama.”

Prvi čovek Red Bulla izjavio je da ne razume zbog čega se ovo dešava:

“Ovo nikako nema nekog smisila, jer mi nismo uopšte loši. Takođe, donećemo neke nove delove kako bi nastavili naš napredak na stazi.” dodao je Marko i izjavio da ne očekuje nove poboljšanja od strane Honde. “Od njih nećemo imati nova unapređenja. Nastavićemo da se takmičimo sa manje-više istom specifikacijom.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *